Semenke paradajza i paprike: OBMANA ZA MRŠAVLJENJE!

Autor:

Lifestyle

21.08.2018

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi uglavnom veruju da svaka salata pomaže gubljenju kilograma, ali to ni približno nije tačno! Naprotiv, ako ne kombinujete namirnice, vrlo lako bi moglo da se desi da skazaljka na vagi umesto nadole, krene u suprotnom pravcu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Oprez sa upotrebom semenki paradajza ako želite da smršate

Dijete se, naime, uglavnom sastoje od različitog povrća, voća i nemasnog mesa, a ne znate da takvom ishranom možete da se ugojite.

Naučnici ističu da povrće i voće sadrži vrstu proteina pod nazivom lektin koji sprečava mršavljenje i izaziva sindrom lenjih creva. Lektine sadrži neorgansko meso, zrnevlje i neke vrste povrća, poput paradajza i paprike.

Kako biste izbacili lektine i sprečili kontra efekat u dijeti nutricionisti predlažu da oljuštite povrće ili da izbacite semenke, jer u tim delovi ima najviše ovog proteina. Jedite više voća i zelenog povrća, a beli pirinač zamenite smeđim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading