Tajna savršenog izgleda Šeron Stoun! Nikada je nećete videti da jede i pije ovo

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

26.06.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska glumica ušla je u sedmu deceniju života, a mnogima je teško da poveruju to. Zvezda filma "Niske strasti" Šeron Stoun redovno oduševljava mnoge svojim izgledom u 62. godini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šeron Stoun

Ona gotovo i da ne stari, a nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je samo u kupaćem kostimu i mnoge mlađe devojke mogu samo da joj pozavide na liniji. 

Nakon što je 2001. godine doživela težak moždani udar, te dve godine provela učeći da hoda i govori, glumica je počela drugačije da gleda na starenje i zdravlje. 


- Imala sam male šanse za preživljavanje i devet dana sam bila na odeljenju intenzivne njege. Ne treba mi neko ko će da me sažaljeva zato što starim. Odabrala sam da starim - rekla je ona za Holivud reporter. 

Veoma je disciplinovana kada je u pitanju ishrana, ali i fizička aktivnost, prenosi Indeks. 

Glumica trenira četiri do pet puta nedeljno, a kombinuje vežbe istezanja, snage, jogu, pilates i ples.

Kaže da ako ne stigne u teratnu da vežba kod svoje kuće. 


Izbegava alkohol, kofein i gluten, a uglavnom kuva kod kuće. Najviše se fokusira na namirnice kao što su kinoa, sočivo i povrće. 

Nedavno je otkrila i da je joj je inspiracija legendarni glumac Arnold Švarceneger, s kojim je glumila 1990. godine u filmu "Totalni opoziv". 

- Morala sam da dižem stvarno teške tegove i vežbam karate zbog uloge - prisetila se.

Ističe i da ju je upravo druženje sa ovim snagatorom uverilo da kvalitetna fitnes rutina može da znači veliku životnu promenu, te je to i pravilo koje i danas sledi. 

Izgled može da zahvali i dobrim genima, ali i ljubavi prema bližnjima s kojima provodi mnogo vremena, ali i pomaganju drugima. 

- Osim ishrane i fitnesa, na zdravlje utiče i dovoljno sna, duboko disanje i briga o bašti i praktikovanje budizma. Osećam se opuštenije kada samo razmišljam o tim stvarima - zaključila je, prenosi WebMD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading