Jednostavni saveti za prelep izgled: Ukoliko ste zauzete ovi laki koraci će vaše lice učiniti savršenim

Autor:

Lifestyle

28.10.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savremena žena ima sve više obaveza koje mora da obavi u toku dana. To vreme koja mora da posveti drugima, karijeri, porodici, dragim ljudima, oduzima dragocene trenutke koje mora da posveti sobi i svojoj lepoti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zato su jednostavni saveti za lepotu dragoceni jer ne oduzimaju previše vremena, a daju odlične rezultate.

Primenite ove jednostavne metode i uvek izgledajte sveže, doterano, i lepo.

Suvo četkanje pre tuširanja

Verovatno ste čuli za suvo četkanje kože, koje se radi mekanim četkama namenjenim za to. Nema tu nikakve posebne mudrosti niti tehnike, ali suvo četkanje ima dobre efekte na kožu. Uradite to pre tuširanja – poboljšaće cirkulaciju, deluje i kao piling kože, a stimuliše i limfni sistem.

Uradite piling usana

Koliko god lep karmin da stavite, usne ne izgledaju lepo ako su suve ispucale. Uradite piling kože – nanesite malo balzama za usne i istrljajte četkicom za zube. Gledajte da ne budete previše grubi jer treba samo da uklonite mrtve ćelije kože, ne da raskrvarite usne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Konturisanjem istaknite crte lica

Konturisanje je mnogo lakše nego što mislite, samo je potrebno malo vežbe, ali daje sjajne rezultate. Ako na lice nanesete puder samo u jednom tonu, izgledaće OK, ali ako nanesete hajlajter na delove lica na koje najpre pada svetlost, izgledaćete savršeno.

Ajlajner od linijica

Ako vam ruke nisu previše precizne, nanošenje ajlajnera je izazov. Trik koji će vam pomoći je nanošenje ajlajnera iz tri-četiri kraće, odvojene linije, umesto da se mučite i pokušavate da ga nanesete iz jednog poteza. Lakše je i preciznije.

RepublikaFoto: youtube.com/Tina Yong
Foto: Ilustracija

Brinite o obrvama

Neka uvek budu uredne i lepo počupane, a nije loše ni da ih negujete tako što ćete ponekad na njih naneti maslinovo ulje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading