Pravac u zdravu hranu! KOVRŽE UKROTITE OVIM PRIRODNIM ČUDOM!

Autor: novosti.rs, Republika

Lifestyle

18.03.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ne uspevate da ukrotite kovrdže, a ne želite to da činite lakom i gelom, jer oni samo slepljuju kosu, probajte sa preparatom u kućnoj radinosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lokne mogu da budu pravi "ukras", ali i velika patnja svake devojke. Ukoliko ne uspevate da ih ukrotite, a ne želite to da činite lakom i gelom, jer oni samo slepljuju kosu, probajte sa preparatom u kućnoj radinosti. Lan je odlično rešenje, jer hidrira i neguje kosu, a čini je i sjajnom, mekom i urednom.

Ovu moć duguje činjenici da sadrži sluz, koja oblaže vlas i štiti je od vlage i isušivanja. Potrebne su vam samo tri kašike lana koje ćete sipati u manju šerpu, preliti sa dva decilitra hladne vode i staviti na šporet. Povremeno promešajte dok ne prokuva, skinite sa ringle i poklopite šerpu.

Posle pet minuta semenke lana će ispustiti sluz, a kada se ohladi, procedite dobijenu smesu i sipajte je u staklenu teglicu.

Preparat držite u frižideru i nanosite ga posle svakog pranja kose, tako što ćete napraviti nekoliko razdeljaka i na svaki mokri pramen, od temena do vrha, natapkati gel. Potom se očešljajte i osušite kosu fenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading