Džabe vežbate ako pre treninga ne primenite OVA PRAVILA!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

18.06.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po temperaturama, leto je stiglo, a vi još uvek figuru niste doveli u red. Fitnes instruktori napominju da je sav trud u teretani uzaludan, ako se ne pridržavamo sledećih pravila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako biste dobili izvajane mišiće, veoma je važna hrana. Najmanje sat vremena pre vežbanja je potrebno nešto pojesti, jer će to organizmu dati potrebnu energiju. Banane i jabuke su odlične, a može se popiti i šejk.

Hidratacija je ključna jer nema ništa opasnije od vjžbe na prazan stomak ili sa manjkom vode u organizmu. Popijte barem litar vode sat vremena pre treninga. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Isplanirajte svoje vežbe, jer je važno da znate šta ćete raditi i koliko minuta, ali izdvojite i vreme za odmor. Kada imate plan, lakše ćete se fokusirati na vežbanje. 


Zagrevanje pre treninga je neophodno. Jednostavni aerobik i dinamičke vežbe zagrevaju telo, pa možete raditi čučnjeve, sklekove i slično kako biste pripremili telo za veće napore. 

Muzika takođe može biti bitna i motivisati vas da odradite dobar trening. Monotona muzika iz teretane nema takav efekt, pa sami sastavite listu pesama koja vam odgovara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading