BESPLATAN SMEŠTAJ: ORCA konkurs za podršku studentima

Autor:

Lifestyle

10.04.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoren konkurs za prve stanovnike Studentskog doma za dobrobit životinja i zaštitu prirode

RepublikaFoto: Promo
Uspešno završena akcija sređivanja stana za studente

Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama (ORCA) raspisuje konkurs za podršku studentima – budućim stručnjacima za zaštitu životinja i prirode. Konkurs je otvoren do 29.4. i svi zainteresovani studenti mogu poslati biografiju i motivaciono pismo na office@orca.rs.

ORCA stipendisti imaće obezbeđen besplatan smeštaj u Studentskom domu za dobrobit životinja i zaštitu prirode. Za njih će biti obezbeđena praksa u ORCA i stručna pomoć mentora pri izradi stručno-istraživačkih radova. Studenti će biti u kontaktu sa stručnjacima, institucijama i organizacijama iz inostranstva. Pored toga, stipendisti će imati priliku da tokom studiranja rade za dobrobit životinja na lokalnom, nacionalnom, regionalnom i evropskom nivou.

Kako je nastao Studentski dom 

Ljubinka Vivčar je organizaciji ORCA testamentom ostavila stan od 35m2. Ovaj nesvakidašnji gest inspirisao je organizaciju ORCA da Ljubinkinu velikodušnost usmeri ka kvalitetnijoj budućnosti dece, životinja i prirode. Tako je nastala ideja o pretvaranju Ljubinkinog stana u prvi Studentski dom za dobrobit životinja i zaštitu prirode. Cilj je da se omoguće razvoj i obrazovanje novih generacija stručnjaka za dobrobit životinja i prirode u našoj zemlji. U toku kampanje „Ljubinkin legat“ čak 250 građana - donatora podržalo je Ljubinkinu ideju i za 50 dana prikupilo sredstva za renoviranje stana. Sada je stan potpuno adaptiran za život i školovanje studenata koji žele da svoje karijere posvete životinjama i prirodi.

Tekst konkursa i više informacija možete pronaći OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading