Torte za pse: Napravite svom ljubimcu ukusne poslastice

Autor: mojljubimac

Lifestyle

04.06.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko za ljubimca imate psa, a pritom volite da mu priređujete iznenađenja i da ga obradujete, onda vam je verovatno nekada palo na pamet da im spremite slasnu tortu punu sastojaka ili kolač, u kojem bi on (ili ona) itekako uživao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bilo da je u pitanju rođendan ili samo nagrada za učinjeno dobro delo, u nastavku možete pogledati nekoliko zanimljivih recepata za pripremanje torti vašem najboljem drugaru i prijatelju.

TORTA ZA PSE SA MLEVENIM MESOM

Sastojci: Mleveno meso, šargarepa, riža, palenta, pavlaka, belance (umesto šlaga), lan (umesto rendane čokolade).

Priprema: U zavisnosti da li psu dajete živo ili prerađeno meso, na taj način ćete i ovaj sastojak upotrebiti. Ako vaš pas jede prerađeno mesto, onda ga ispržite. Skuvajte rižu, kao i paletnu, a šargarepu iseckajte. Belance ulupajte u čvrst sneg.

Nako što su sastojci spremni, meso, šargarepu, rižu i palentu pomešajte sa pavlakom, a dobijenu smesu oblikujte po želji. Na kraju sve ukrasite šlagom od belanaca i pospite sa malo semenki od lana.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VOĆNA TORTA ZA PSE

Sastojci: Palenta, tikvica, šargarepa, griz, pivski kvasac, juneće meso, pavlaka, kiselo mleko, trešnje, kajsije.

Priprema: Prvo skuvajte palentu, a šargarepu i tikvice obarite. Skuvajte griz, pa ga pomešajte sa pivskim kvascem. Zbog lepšeg ukusa, juneće meso može ostati živo, ali ga možete i obraditi. Ove sastojke nakon pripreme pomešajte i napravite željeni oblik. Preko premažite smesom od pavlake i kiselog mleka, a preko poređajte trešnje i kajsije.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

TORTA ZA PSE SA MLEVENOM JUNETINOM

Sastojci: Mlevena junetina, šargarepa, karfiol, peršun, krompir, pavlaka, pirinač, pavlaka i čeri paradajz.

Priprema: Prvo izdinstajte junetinu, a možete je koristiti sirovu ukoliko želite. Krompir i karfiol obradite, a zatim ih iseckajte na sitne komade, kao i šargarepu. Pirinač je potrebno skuvati, a peršun iseckati na sitno. Sve sastojke izmešajte i oblikujte po želji. Na kraju tortu premažite pavlakom i ukrasite čeri paradajzom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading