USVOJENE 53 MACE: Održan Le PETit Mrnjau vikend

Autor:

Lifestyle

26.09.2017

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrnjau vikend na kome je udomljeno više od 50 maca održan je u nedelju je u Domu omladine u Beogradu.

Čak 53 mace su dobila svoj novi dom, a isti je broj porodica koje su postale bogatije za člana koji će im uneti u dom mnogo ljubavi, zabave i nežnosti. 

- Neke mace će pričekati dok budući vlasnici spreme kuću za novog člana porodice, i krajem nedelje ćemo podvući crtu - kažu iz organizacije.

Mrnjau starateljke, koje se predano i savesno bave problemom napuštenih i odbačenih domaćih mačaka u Beogradu, postarale su se da sve mace budu zdrave i besprekorno doterane na ovom humanitarnom događaju.

Sve mace koje su brojni posetioci mogli da vide u Domu omladine bile su spremne da se pridruže novoj porodici koja je u slučaju udomljavanja dobila besplatnu vakcinaciju, hranu i igračke za šta su se pobrinuli Veterina Beograd i sponzori Le PETit Mrnjau Festa.

Tim povodom grupa koja organizuje ovaj plemeniti događaj se zahvalila svima preko društvenih mreža:

 

 

-  Zahavaljujemo se Domu omladine Beograda, našoj drugoj kući. Zahvaljujemo se Veterini Beograd koja je donirala čipove i vakcine. Obaviće i sterilizaciju kada dođe vreme. Zahvaljujemo se društveno odgovornim kompanijama Plus Plus, A'mur i pet-šopovima Aquarius na izdašnim poklonima. Mace su ponele u miraz N&D grain-free klopu, toalet, igračkice i ekološki drveni posip. Program je izveo Le PETit show-team: prostor je isprojektovala arh. Ljiljana Jankovic, dežurna veterinarka je bila Olga Mihajlovic, o macama je brinula Aneta Albaharevic. Za opremu je bila zadužena Snezana Lovrekovic, za tehniku Nemanja Maksimovic. Bravo za sve divne odgajivače Le PETita koji su aktivno podržali udomljavanje i navijali za male beskućnike. Hvala Gordani Pusić koja je držala master-class iz gajenja maca budućim vlasnicima...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading