(FOTO) Da li je ovo najtužniji pas na planeti? Fotografija buldoga u karantinu će vas raznežiti...

Autor: b92, Republika

Lifestyle

27.04.2020

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da su deca sposobna za neke od najautentičnijih prikaza emocija, teško je reagovati na bilo koji drugi način osim čistom empatijom i utehom kada vidite dete sa neobuzdanom emocijom na licu.

Isto važi i za pse. Kada je pas tužan, osećate kao da ga morate više maziti i pokloniti mu više pažnje nego što to obično činite i nastavite da radite sve što možete da biste se vaš ljubimac osećao bolje.

A ovo je Popa, trogodišnji engleski buldog iz Atlante koji vrlo evidentno ne uživa u samoizolaciji.

 

 

Na fotografiji je ovaj pas pokušao da privuče pažnju dece koja su se igrala napolju, ali nije uspeo jer je bio predaleko da bi ga čuli, a socijalno distanciranje u ovom trenutku onemogućava upoznavanje novih ljudi. On voli da bude među decom, odraslima i drugim psima jer dobija priliku da se igra, što u karantinu ne može da radi.

Fotografija tužnog Pope postala je viralna čim je fotografija dospela na internet. Svi su počeli da se saosećaju sa psom, ostavljajući poruke njegovom vlasniku Elis razne poruke podrške.

U samo jednom danu, tvit je prikupio više od 650.000 lajkova i 72.500 retvitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading