Ni Michael Kors više neće koristi životinjsko krzno!

Autor: petface.net

Lifestyle

21.12.2017

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Michael Kors Holdings Limited, svetski poznata grupacija luksuzne mode, objavila je 15. decembra 2017. u Njujorku da više neće koristiti životinjsko krzno u svojim proizvodima. Krzno će potpuno izbaciti iz svoje proizvodnje do decembra naredne godine!

RepublikaFoto: instagram.com/allforvegan
Michael Kors i Jimmy Choo priključuju se međunarodnom programu Trgovine bez krzna

Ovom objavom, Michael Kors i Jimmy Choo priključuju se međunarodnom programu Trgovine bez krzna.

- Zadovoljan sam što mogu najaviti odluku naše kompanije da više ne koristi životinjsko krzno u svojim kolekcijama brendova Michael Kors i Jimmy Choo. Ova odluka označava novo poglavlje dok naša kompanija nastavlja napredovati u korišćenju inovativnih materijala - izjavio je John D. Idol, predsedavajući i glavni izvršni direktor kompanije.

Dizajner Michael Kors najavio je i da će na predstojećoj modnoj reviji u ferbuaru biti predstavljene kreacije koje neće uključivati životinjsko krzno, već će se zasnivati na korišćenju tehnoloških inovacija u izradi tekstila i kreiranju luksuzne estetike.

- Fur Free Alliance čestita Michaelu Korsu na ovom velikom postignuću. Postaje sve jasnije da modne kompanije i potrošači ne žele imati posla sa okrutnosti prema životinjama, pogotovo kada su dostupne inovativne alternative, rekao je Joh Vinding, predsedavajući međunarodne koalicije Fur Free Alliance.

Michael Kors se odlukom o nekorišćenju krzna priključio vodećim modnim kućama bez krzna u luksuznoj modi kao što su: Gucci, Armani, Yoox Net-a-Porter, Stella McCartney, Ralph Lauren i Hugo Boss.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading