Dečak traži psa na Voždovcu! Mališa je oblepio bandere, a kada vidite kako je napisao oglas rastužićete se

Autor: petface.net, Republika

Lifestyle

18.11.2018

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglas, u kome jedan mališan traži svog izbubljenog psa Lokija, oblepljen je na Voždovcu, od Ulice pukovnika Purića do Lepeničke, a brzinom svetlosti se proširio društvenim mrežama, kako bi se svi uključili u ovu potragu!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Crtež koji je dečak okačio na banderu u potrazi za psom

– Izgubljen pas! Da li ste videli ovog psa?! Ako ga vidite pozovite ovaj broj. Hvala. Pas se odaziva na ime Loki. Ima kraći rep zato što mu je isečen rep, napisalo je dete i nacrtalo psa!

Jasno je koliko se mališan potrudio, pa čak i nacrtao svog psa, što su korisnici društvenih mreža odmah prepoznali i šerovali na sve strane, ne bi li pomogli da se Loki pronđe.

-Pa on je čak i nacrtao psa – jasno je koliko je vezan za svoju omiljenu životinju koju je izgubio. Duša mala. Nadam se da će ga naći, samo su neki od komentara!

I mi se uključujemo u ovu potragu i molimo da podelite crtež – može pomoći da se Loki vrati tamo gde mu je mesto – u zagrljaj ovog preslatkog deteta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading