PRVI POGLED MOŽE DA PREVARI: Evo kako u stvari izgleda čuvena plaža

Autor: b92.net

Razonoda

24.02.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije rajskih plaža na egzotičnim i udaljenim lokacijama koje krase ekrane brojnih računara možda i nisu toliko lepe kao što izgledaju na slici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bali

Tek kada dođete na te popularne destinacije, uvidite da je tirkizna boja mora dorađena u fotošopu ili nekom sličnom programu, a da je plaža pazna samo u gluvo doba noći. Ostakak vremena turisti se guraju i traže mesto za selfi ili peškir.

To je slučaj sa plažom Kuta na Baliju, koja je dugačka dva i po kilometra, a smeštena je na jugozapadnoj obali indonezijskog ostrva. Kuta je već godinama jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Baliju, a pogotovo među osobama koje uživaju u surfu.

 

 

Na stranicama Turističke zajednice Balija navodi se da je Kuta najbolja plaža za zalazak sunca, a pogotovo u decembru. Ipak, spektakularni događaj bi mogle da vam pokvare gomile smeća koje more jednom godišnje izbacuje na obalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading