(VIDEO) ZA ONE KOJI VOLE DRUGAČIJE: Noćenje s doručkom u pilotskoj kabini

Autor: b92.net

Razonoda

17.04.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boing 747 pretvoren je u hostel "Džambostej" sa većim brojem udobnih soba, koji u unutrašnjosti ima čak i sopstveni bar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Noć u avionu najčešće doživljavamo kao neprijatnost – teško je u sedećem položaju utonuti u san, prostor je skučen, u pozadini su neprijatni zvuci avionskog motora... 

Sada je, međutim, omogućeno sasvim novo iskustvo - bićete smešteni na udobnom dušeku, ispruženi, uz pićence i topli obrok, ali s jednom bitnom razlikom - zapravo nećete putovati, prenosi "Miror". 


Iz aviona modela boing 747-212B iz 1976. godine povađeno je svih 450 sedišta i cela kabina je podeljena u spavaće sobe i par komfornih apartmana, od kojih je jedan smešten u bivšoj pilotskoj kabini. 

Nalazi se u Stokholmu, na veoma dostupnoj, a pritom simboličnoj lokaciji - uz sam aerodrom, odakle je gostima obezbeđen besplatan autobus do terminala

Za razliku od spavanja u avionu na koje ste navikli, ovde imate dovoljno prostora za noge, možete fino da se ispružite, a oni u "prvoj klasi" imaju i veoma udobne krevete u kojima se mogu više nego baškariti. 


Idejni tvorci su mislili na sve - pa i na prazne stomake posetilaca. Hostel ima svoj bar, gde se mogu poručiti pića i grickalice, ali i obilan doručak, kao i topli obroci. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading