Tek kada je stigao na rajsko ostrvo shvatio je da nije putovao sam

Autor: b92

Razonoda

18.06.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zmija se sakrila u torbi jednog putnika i tu ostala neprimećena dok nije završen put od Floride do Havaja. Zmija se izmigoljila iz čovekovog ruksaka kada je stigao u Maui.

RepublikaFoto: instagram.com/abcnews
Foto: Ilustracija

Američko ministarstvo poljoprivrede saopštilo je da 20-godišnji muškarac iz američke države Virdžinije nije znao da nosi zmiju dok nije stigao do svog smeštaja na Havajima.  Zmija, koja nije otrovna, duga je oko 30 centimetara, rekli su zvaničnici. 

Vlasnik iznajmljenog apratmana u kome je mladić odseo rekao je posetiocu da su zmije ilegalne na Havajima i obavestio policiju, koja je došla i uhvatila zmiju.  Mladić je rekao da nije namerno doneo zmiju kada je krenuo iz Floride, gde je ta vrsta zmije česta i može da poraste do 1,8 metara. 


Imati ili namerno prevoziti ilegalne kućne ljubimce na Havajima je krivično delo, za koje može da se plati kazna od 200.000 dolara i dobije do tri godine zatvora.  Zmije nemaju prirodne predatore na Havajima i predstavljaju pretnju za prirodne vrste Havaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading