(VIDEO) Cena za noć na najskupljem privatnom ostrvu "prava sitnica", ali evo i zašto...

Autor: b92.net

Razonoda

08.05.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetioci mogu da se dovezu isključivo helikopterom, privatnim avionom ili hidro-avionom.

RepublikaFoto: instagram.com/geobeatstravel

Najskuplje privatno ostrvo na svetu zove se Banva i pripada Filipinima. Za jednu noć potrebno je izdvojiti 100.000 dolara, prenosi Klix, s tim da gosti moraju da rezervišu najmanje tri noći. 

Ovo ostrvo na koje posetioci mogu da dođu isključivo helikopterom, privatnim avionom ili hidro-avionom, udaljeno je dva sata od Manile, a posetiocima je na raspolaganju 15 hektara zemljišta gde mogu da se bave tenisom, vožnjom kajakom, odbojkom na pesku ili da plivaju u bistrim vodama Suluskog mora. 


Izolovano odredište u jednom trenutku može da poseti 48 osoba, koje se smeštaju u jednoj od šest vila na plaži. Svaka vila ima privatnu palubu sa đakuzijem, bazenom ili dvorišnim apartmanima. 
Foto: pixabay.com

Sve sobe imaju prozore od poda do plafona i gostima nude neverovatan pogled na bujni tropski krajolik ili belu peščanu plažu. 

Većina hrane uzgojena je na ekološkoj farmi ostrva Banva

Gostima je u ponudi usluga nutricioniste, koji im može pomoći da naprave uravnotežene planove ishrane, a osim toga mogu se pridružiti i kuvarima koji su predvođeni slavnom kuvaricom Nadeđom Bouakaom. 

Osim toga, ovo ostrvo poseduje teretanu, studio za masaže, studio za pilates, teniski teren, stazu za trčanje i fudbalsko igralište. 

Sve to je uključeno u cenu od 100.000 za noć, s tim da gosti moraju da rezervišu najmanje tri noći.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading