Neverovatan trik za pakovanje kofera: Kako da sva odeća stane u ručni prtljag?

Autor: Telegraf

Razonoda

15.02.2020

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ručni prtljag je onaj koji putnik nosi sa sobom u putničku kabinu, a s obzirom da je reč o torbi ograničenih dimenzija za pakovanje bićete prinuđeni da koristite određene trikove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna turistikinja, koja često putuje avionom, pronašla je savršen način da u svoj ručni prtljag spakuje odeću i aksesoare za pet dana putovanja.

Ona je svoju jedinstvenu metodu pakovanja podelila na Reditu, a malo je reći da je njena objava oduševila sve ljubitelje putovanja...

- Prestala sam da umotavam i savijam odeću, a ona mi je manje pogužavana kada stignem na željenu destinaciju i imam više prostora za svoje stvari. Zapravo, u torbu mogu da mi stanu stvari za nedelju dana, a potrebno mi je samo nekoliko minuta da ih spakujem - napisala je.

Umesto klasičnog umotavanja garderobe i slaganja na pola, ona je pronašla nešto drugačiju tehniku...

- Prvo raširim stvari na krevet ili pod. Onda preko prvog komada odeće prebacim drugi komad, ali tako što ga zarotiram za 90 stepeni. Tako nastavljam da postavljam svoje stvari u krug u slojevima sve dok ih ne skupim na jednu gomilu. Donji veš i čarape postavljam na samom kraju. Onda stvari uhvatim za sva četiri kraja i brzo ih uguram u kofer - objasnila je ova ljubiteljka putovanja.

Na kraju je dodala da na ovaj princip uspeva da spakuje odeću za čak pet dana, dva para cipela, kozmetički proizvodi i šminka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading