NAVALI, NARODE! Na sajmu turizma popusti za letovanja i do 50 odsto!

Autor: novosti.rs

Razonoda

05.02.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajam turizma, koji se održava u Beogradu od 22. do 25. februara, doneće popuste i do 50 odsto, za uplate letnjih aranžmana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Grčka najpopularnija za letovanje

Iako se prva tura ranih rezervacija završava, turističke agencije najavljuju dodatna sniženja na gotovo sve aranžmane koji se uplate tokom trajanja sajamske manifestacije. Uz to, prodaja ide bolje za nekih 25 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

- Grčka je i dalje najtraženija destinacija, ali ima sve više rezervacija za Tursku, koja se vraća na tržište - priča Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija. - Već se završavaju "frst minit" akcije, ali popusti će trajati za rane aranžmane do 1. marta. Najviše za čarter letove, ali ima najava da će mnogi hoteli i banje u Srbiji imati dobre sajamske popuste za odmor u našoj zemlji. - Aranžmani za Grčku i Tursku dosta se traže, pa je do sada prodato 25 odsto više letnjih aranžmana nego prošle godine.

Kako objašnjava Seničić, najbolje su mogli da prođu oni koji su letovanje uplatili do 1. februara, kada su bili i najveći popusti za rane rezervacije. Svakako, sada za Tursku mogu da se dobiju hoteli po cenama nižim i do 40 odsto. Sve to zavisi od datuma odlaska, ali i da iznos bude isplaćen u celosti. Svakako, na sajmu će biti i popusta za plaćanje na rate, ali i promocija noviteta za svu decu u Turskoj, gde će smeštaj za njih biti besplatan u pojedinim hotelima.

- Prodaja letnjih aranžmana počela je još 1. novembra i sada je već 50 odsto bolja nego što je to bilo lane - objašnjava Milan Lainović, direktor jedne turističke agencije. - Ljudi sada ranije planiraju odmore, a koriste i popuste za rane uplate aranžmana. Za pojedine hotele i destinacije sniženja idu i do 45 odsto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading