Saznajte da li ste NIMFOMANKA?! Ovih 5 znakova ukazuju na to

Autor:

Lifestyle

12.03.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimfomanija je problem koji može ozbiljno da optereti život jedne žene. Ali, nije svaka veća želja za seksom znak da ste nimfomanka. Ovo su neki od znakova koji bi trebalo da vas zabrinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Seks vam je glavna misao tokom dana

Nimfomanke ne mogu da se koncentrišu na svakodnevne stvari od velike želje za dodirima. Ako ste primetile da vam se to dešava, da ste spremne sve da ostavite čim vam se ukaže prilika da imate seks, obratite pažnju na učestalost tog poriva.

Preljube su opravdane

Nimfomanke su promiskuitetne, čak i kad imaju stalnog partnera one ne mogu da zadovolje svoju želju za seksom. Preljuba je sastavni deo njihovog života, što ne znači da ne vole muškarca s kojim su u stalnoj vezi.

Često kupujete seksi igračke

Osim porno filmova, ormari su puni vibratora i ostalih seks-igračaka? Dok vaše drugarice idu u šoping, vi posećujete sajmove erotike. Cipele su OK, ali samo ako mogu da se uklope u neku vašu fantaziju.

Svakodnevno masturbirate

Nema ničeg lošeg u masturbaciji, bez obzira na to da li imate redovnog partnera ili ne, ali svakodnevno samozadovoljavanje, ili ponavljanje te radnje nekoliko puta dnevno, spada u opsesivno seksualno ponašanje. Da li ste to primetili kod sebe?

Tužni ste nakon seksa

Jedan od simptoma prenaglašenog seksualnog apetita je i osećaj tuge nakon seksualnog čina. Anksioznost ili depresija, česta su osećanja žena koje su zavisne od seksa.

Ako ste na većinu pitanja odgovorili pozitivno, vreme je da odete kod lekara. Ne stidite se svog problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading