Ovo su znaci da niste kompatibilni u krevetu

Autor: Republika

Lifestyle

18.03.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari se mogu popraviti, ali proverite da li se u krevetu (ne)slažete.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash

Možda vam se on na prvu učinio kao savršen muškarac za vas, međutim, kada ste došli do intimnog dela, nešto je krenulo pogrešnim putem. 

Ne osećate se srećno ni zadovoljeno? Možda je u pitanju problem seksualne nekompatibilnosti. Saznajte koji su prvi znaci da u vašem odnosu nešto nije kako treba. 

Retko vodite ljubav 

Niste raspoloženi za seks, a i kad to činite, onda je razlog griža savesti jer, eto, niste dugo, pa je red. To je prvi i vrlo jasan razlog da vam partner više ne donosi uzbuđenje. 


Imate neusklađene potrebe 

Kada vi želite da imate odnose, on ne želi i obrnutno. Vaše želje gotovo nikad se ne poklapaju što rezultira siromašnim i dosadnim seksualnim životom. 

Ne dovodi vas do vrhunca 

U redu je ne doživeti orgazam baš svaki put. Ali, ako se to događa prečesto, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše telo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije. 

Ne uživate istovremeno 

Njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete tokom odnosa, što baš i nije cilj ovog čina. 

Nikad niste spontani 

Svaki seks je isplaniran i dogovoren i nema onog uzbuđenja gde vas samo povuče ka sebi i počne da vas skida. Nije baš strast o kojoj ste sanjale, zar ne?

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading