Za muškarce ljubomora je efikasni afrodizijak

Autor: menshealth

Lifestyle

05.05.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema studiji koja je objavljena u Journal of Comparative Psychology, možda bi za vaš bogat seksualni život mogli da zahvalite muškim prijateljima vaše devojke. Pitate se kakve veze oni imaju sa vašom vezom?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Istraživanja ukazuju da vas upravo oni teraju da se nesvesno takmičite sa njima kako biste osvojili njenu pažnju i ljubav.

Pomalo ste ljubomorni i želite da budete prvi muškarac u njenom životu i niko ne može da vas krivi zbog toga. U stvari, ovo može da bude super stvar – vaša devojka uživa u romantičnim sitnicama, a vi imate više seksa. Ali postoji jedna caka, vaša ljubomora može da znači da se takođe borite sa sumnjom da vam je ona možda neverna.

Istraživanje je uključivalo ispitivanje 400 muškaraca, koji su imali emotivne veze, a trebalo je da odgovore na pitanja poput: Koliko svoju partnerku smatraju atraktivnom?, Koliko muških prijatelja vaša devojka ima? Koliko su atraktivni njeni prijatelji?

Rezultati studije su pokazali da kako raste broj muških prijatelja vaše devojke, tako raste i broj seksi avantura u vašoj vezi.

Sa druge strane, studija nije istraživala da li devojke iniciraju više seksa ako muškarci imaju pregršt drugarica, ali je prilično sigurno da mala doza ljubomore može da bude savršen začin u spavaćoj sobi.

Nemojte da preterujete sa ljubomorom. Ideja je da zadržite devojku, a ne da je oterate ljubomornim ispadima.

Ovo sve važi i za devojke, samo naravno obrnuto...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading