Kandualizam, saznajte koji je to novi seks trend

Autor: Prva tv

Lifestyle

21.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandaulizam nije za ljubomorne ljude, a uprkos tome je omiljeniji nego ikada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svet ima novi trend u seksu i zove se kandaulizam. Sve mu je više ljudi sklono i sve se više pretražuje na internetu ovaj pojam.

S druge strane, kod mnogih izaziva veliko čuđenje.

Ukratko, kod kandaulizma muškarac posmatra svoju ženu kako spava s drugim muškarcem. Kandaulizam je ime dobio po drevnom lidijskom kralju Kandaulu, koji je krišom svoju golu suprugu pokazao svom slugi Gigu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedan od mogućih razloga zašto ljude privlači kandaulizam je taj da su neki muškarci opterećeni seksualnim zadovoljstvom svoje partnerke. Zbog toga ih privlači ova voajerska sklonost.

Dopuste supruzi neveru i prate je „uživo“ za vreme samog čina. Neki stručnjaci tvrde kako se takođe radi i o nekoj vrsti mazohizma.

U tom slučaju muškarac može da doživi seksualno zadovoljstvo jedino ako je ponižen ili oseća bol. Kako god, kandaulizam je fenomen koji je raširen uglavnom kod muškaraca, odnosno vrlo retko ga žele ili traže žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading