4 tajne o muškarcima koje svaka zavodnica mora da poznaje

Autor: Prva, Republika

Lifestyle

24.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljamo vam nekoliko tajni koje bi mogle da vam rasvetle put do njegovog srca (ili kreveta, kako vi postavite cilj).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Strah ga je da će vas razočarati

Ne, ne mislimo na emocionalno razočaranje, nego na seksualno. Dok se hvalisaju kako mogu ili znaju, muškarci u biti ne razgovaraju o samom činu seksa. Ne detaljno, poput žena. One će s prijateljicama podeliti sve detalje, od tehnike do estetike, dok je to previše reči za jači pol.

Muškarci znaju kako su žene sve otvorenije, a u svetlu serija poput Seksa i grada, znaju da su suočeni s velikim očekivanjima. To u njima budi lagani stres i pritisak kako neće biti dovoljno dobri. Još ako počne da razmišlja o vašem bivšem i postavi pitanje: "jesam li bolji nego on“… znajte da morate svetski da se potrudite i razuverite ga, šta god bila istina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustarcija

I njemu treba pohvala

Aktivnosti ispod čaršafa smatrajte igrom u kojoj svaki igrač osvaja bodove. Takođe, imajte na umu da muškarci vole da pobeđuju – u ovom slučaju to bi značilo da može vama da priušti orgazam (ili još bolje – više njih). Nemojte da se stidite da pokažete koliko uživate, jer će vaši uzdasi na njega delovati kao ulje na vatru.

Ženama celulit, muškarcima penis

Baš kao što žene misle da je kraj sveta kada im se vide (ili, grozote li, napipaju) kvržice celulita na zadnjici i nogama, tako i muškarci imaju svoju zonu bojazni. Ona se meri u centimetrima!

Bez obzira koliko god od vas tražio da mu kažete istinu da li je najobdareniji od svih vaših partnera, recite mu ono što želi da čuje. U suprotnom biste mogli da rizikujete bojazan, malo anksioznosti i seksualne nedostupnosti.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bradavice nisu zabranjena zona

Ako ste mislili da samo žene imaju osetljive grudi i bradavice, varate se! Muškarci obožavaju masažu grudi, a mnogima je to omiljeni deo tela. Ovo mesto je idealno za masažu uljem ili losionom za telo. Opkoračite partnera i sedite na njega pa krenite s masažom kružeći dlanovima po grudima. Grickajte, sisajte i štipkajte mu bradavice. Pazite da ne budete pregrubi, pa da tako izazovete neprijatnost umesto uzbuđenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading