Jeste li čuli za puža? Novu seks pozu koja oba partnera dovodi do LUDILA

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

25.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnje vreme je divno za istraživanje novih zadovoljstava i seks poza koje mogu da dovedu do najluđih orgazama svih vremena. Probajte pozu "puž" i nećete se pokajati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vreme je da se okanete misionarske poze i da probate nešto sasvim novo.

Seks poza "puž" će popeti vaš ljubavni život na mnogo viši nivo. Oboje ćete biti zadovoljniji i moći ćete da rešite sve probleme koje imate. Vrlo je važno da unosite promene u seksualne odnose jer dinamika u krevetu pokreće i druge aspekte života.

Evo kako da izvedete seks pozu "puž":

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Žena bi trebalo da legne na leđa i da privuče svoja kolena grudima. Partner kleči kraj njene karlice i penetracija može da počne.

Bilo bi poželjno da dama podigne članke na ramena muškarca kako bi mu omogućila da svom svojom težinom udari na G-tačku.

Ono što je inetresantno je da su ruke oba partnera slobodne, pa mogu da naprave slatke male poteze koji će aktivirati erogene zone i dovesti do neverovatnih orgazama, pa čak i do onog zajedničkog.

Kao dodatno "ludilo", ova poza vam omogućava i da koristite seks igračke koje definitivno stimulišu vaše polne organe baš onako kako želite. Naravno da je vibrator prvi izbor.

Žene širom sveta već hvale ovu pozu na društvenim mrežama i kažu da dugo nisu imale bolji seks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading