Da bi veza prerasla u brak, potrebno je OVO!

Autor: Republika

Lifestyle

27.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema istraživanju ključ uspešne veze je u uživanju sa partnerom. Kada parovi posvete više vremena jedno drugom na taj način grade uspešniju i stabilniju vezu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Deluje kao odgovor koji se podrazumeva, ali uživanje u stvarima koje svakodnevno radite zaista doprinosi stabilnosti i sreći u vezi.

Najbolja stvar koju parovi mogu zajedno da rade je da se više smeju. Smeh je taj čarobni štapić za srećnu vezu za kojim mnogi tragaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U sprovedenom istraživanju na parovima u zrelim godinama, fokus istraživanja je bio na mogućnosti da se negativne emocije kontrolišu. Tu sposobnost, mogućnost da nateramo sebe da se osećamo bolje čak i kada su okolnosti nepovoljne, nazvali su "regulacija emocija".

Zaključak istraživanja je sledeći: smeh je glavna komponenta "regulacije emocija". Smeh je najefektivniji način da se prevaziđu svi problemi i oteraju negativne emocije.

Zato, neka odgovor na svaku sledeću negativnu situaciju bude smeh. U početku će verovatno delovati čudno ali kada uvidite sve benefite ove metode češće će te je primenjivati.

Kada sledeći put osetite ljutnju ili bes na trenutak zastanite i pogledajte situaciju iz drugog ugla pa umesto svađe izaberite smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading