PROVALJENI: Vrsta zagrljaja otkriva njegove namere

Autor: zadovoljna.dnevnik.hr

Lifestyle

14.09.2017

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da zagrljaj može mnogo da otkrije o vašoj vezi? Dekodirali smo 7 vrsta zagrljaja da bi vam pomogli da saznate šta vam partner poručuje svojim govorom tela

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije svaki zagrljaj isti

1. Zagrljaj s leđa

Snažan zagrljaj s leđa otkriva osobu koja je preuzela ulogu zaštitnika i ne boji se odgovornosti. Vaš muškarac pravi je vitez i pored njega ćete se osećati sigurno.

 

 

 

2. Zagrljaj oko struka

Iako vam muškarac možda još uvek nije priznao svoje osećaje, zagrljaj oko struka govori da želi da provodi s vama  više vremena. Budite na oprezu jer se takvi muškarci vrlo često zaljubljuju.

3. Zagrljaj sa strane

Ovakav zagrljaj češće se razmenjuje između prijatelja nego dve osobe u ljubavnoj vezi. Ako ste sada samo prijatelji, šanse da budete par su vrlo male. Vaš prijatelj će vas verovatno saslušati i podržati, ali na tome će sve i ostati. Ako ste u vezi i ovo je jedina vrsta zagrljaja koju razmenjujete, trebalo biste da preispitate svoje osećaje.

 

 

 

4. Zagrljaj s pogledom u oči

Ako vas partner nežno grli i pri tome vas gleda u oči, onda možete biti sigurni da je to znak istinske i duboke povezanosti između vas dvoje. Veoma vas ceni i sve što se događa između vas mu je baš važno.

 

 

 

5. Zagrljaj londonski most

"Londonski most" znači da ste priljubljeni gornjim delom tela, a donjim udaljeni. On je najčešće znak za uzbunu jer otkriva površnu vezu između dve osobe. Možda vam je i stalo do te osobe, ali pokazujete potrebu da se od nje udaljite.

 

 

 

6. Čvrsti i dugi zagrljaj

Ovakva vrsta zagrljaja sigurno je poznata svima. Takav zagrljaj potreban nam je kada trebamo podršku svojih bližnjih. Može trajati duže vremena bez ijedne reči. Verujte nam, osoba koja vas ovako grli spremna je da bude s vama u srećnim i teškim trenucima, što je veoma važno.

 

 

 

7. ''Zločest'' zagrljaj

Ako vas partner uhvati za guzu dok vas grli, želi i vama i svetu da demonstrira kako ste "njegova".  Ako je vaša veza tek počela, male su šanse da prema vama gaji duboke osećaje. Ipak, ako ste zajedno već duže vreme, to je znak da između vas i dalje "pršte varnice".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading