MUŠKARCI OTKRILI: Evo kako znaju da li će žena biti dobra u krevetu!

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

11.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako prepoznati koja će devojka biti dobra u krevetu. Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smeška, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino i nežno.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Sprovedena je anketa među muškom populacijom sa najčešćim pitanjima o seksu, pa evo šta su rekli: 

Kako unapred mogu da prepoznaju da li je žena dobra u krevetu? 


- Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekujem.

- Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne, direktne i nisu stidljive.

Da li je poljubac dobar pokazatelj? 

- Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa.
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac. 


- Iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna.

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno pre seksa? 

- Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnost u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim.

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima. 

Šta vi mislite?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Streha

12.08.2019 10:46

Rekli ste sve a ne zna se nista.Ako je dugo bila bez momka,ako joj se taj doticni svidja,ako hoce vezu ili flert,ako je raspolizena toga dana i ako je uz ljubavi ili koristi.Gde su vam svi ti faktori,koje ste zaboravili.