Siromašniji muškarci su bolji ljubavnici

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

28.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci sa nižom i prosečnom zaradom su verniji, emocionalno dostupniji i bolji u krevetu od onih sa dubokim džepom, pokazala je studija koju je sproveo Pew research center iz Vašingtona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Navodno, pripadnici jačeg pola, koji nisu zavidnog materijalnog statusa, nemaju mnogo aduta da privuku žene, pa im ne preostaje ništa drugo nego da budu duhoviti, pažljivi i dobri ljubavnici. Oni su ljubazni i nasmejani u komunikaciji sa nepoznatim ljudima.

Magazin Psychological science piše da su bogatiji ljudi grublji i bahatiji jer smatraju da im nisu potrebna nova poznanstva, niti da se drugima dokazuju, dok muškarci slabijeg imovinskog stanja traže svoju šansu i otvorenog srca prilaze drugima.

Takođe, jedno istraživanje je pokazalo da su uspešni skloniji seksističkom ponašanju, dok ovi drugi podržavaju partnerke u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading