Ovo su sigurni znaci da vas vaša izabranica voli

Autor:

Lifestyle

29.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od osnovnih potreba svakog ljudskog bića jeste da se oseća voljenim od strane svog partnera. Iako neki ljudi teško otkrivaju svoje emocije, koliko god da su zatvoreni, postoje znaci koje ih odaju. Kod žena se to naročito ogleda kada ona počne da misli i govori više o vašim potrebama nego o svojim. To je siguran znak da vas voli i da želi pored takvog muškarca da provede svoj život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaša devojka možda nije tip osobe koja piše romantične poruke i šapuće vam "volim te", ali ako su joj prioritet vaše potrebe i prilagođava svoj život kako bi se uklopila u vaš gusti raspored, to definitivno možete smatrati izrazom ljubavi.

Često priča o zajedničkoj budućnosti

Budućnost planiramo samo sa osobama koje volimo, a ako vaša devojka često priča o zajedničkom životu, nema većeg pokazatelja i dokaza za njenu ljubav prema vama, piše klix.ba. Čak i ako ne izgovori često "volim te", to isto poručuje tako što deli svoje snove sa vama.

Upoznaje vas sa porodicom i prijateljima

Najlepše se osećamo u društvu prijatelja i porodice, a sa njima upoznajemo samo one prema kojima imamo osećanja, sa kojima delimo dobru hemiju, kao i onda kada smo ozbiljni u vezi. Ako devojka želi da upoznate njene prijatelje i porodicu, to je dobar znak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sa vama deli najdublje strahove i želje

Lako je deliti pozitivna sećanja sa prijeteljima, ali niko ne želi da deli najdublje strahove sa osobama u koje nema poverenja i koje nisu važne u životu. Ako znate tajne i najdublje strahove vaše devojke, onda ste u njenom srcu. Ako može sa vama da razgovara o svojim nesigurnostima, nema potrebe da govori da vas voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading