Muž ili ljubavnik? Dame otkrile ko je bolji u krevetu

Autor:

Lifestyle

23.10.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi misle da ljubavnik, zbog tajnovitosti i zabranjenog odnosa ženama pruža veće zadovoljstvo od muža. Ali, jedno istraživanje u SAD došlo je do drugačijih rezultata i otkrilo šta lepši pol više preferira u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U nedavnom istraživanju Univerziteta Florida učestvovalo je više od hiljadu žena svih godina, koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Kako se pokazalo, seks je ženama bolji sa muževima nego sa slučajnim partnerima za jednu noć.

S dugoročnim partnerom ženama raste i šansa da će doživeti orgazam.

Američki naučnici misle da je tako jer seks i ljubav idu ruku pod ruku i da pred pravom romantikom sve drugo pada u vodu.

Žene u dugim vezama, pokazala je studija, u proseku su imale 15 posto više orgazama od žena koje nisu u vezi, a i svoje su seksualno zadovoljstvo ocenile 10 posto većim od solo žena.

- Jedno od mogućih objašnjenja je da ženama za postizanje seksualnog vrhunca treba prefinjenije dodirivanje od običnog snošaja - kaže psihoterapeut Filip Hodson i dodaje i da je eventualna trudnoća mnogo nezgodnija u nesigurnim odnosima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading