Zaboravite pozu 69: Naučite kako se izvodi poza 68 i bićete oduševljeni!

Autor: Republika

Lifestyle

31.10.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski seksolozi mnogo vremena posvećuju istraživanju raznih poza u seksu, a sve zarad uživanja. Tako je ispitivanje, u kojem je učestvovalo nešto više od 1000 parova, za rezultat dalo da je poza 68 jedna od najboljih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svi dobro znate čuvenu 69 pozu, u kojoj oba partnera podjednako uživaju. Sada se akcenat stavlja na uživanje samo jednog partnera, a sve u svrhu erogenih zona koje su zaboravljene.

Ova poza se izvodi tako što jedan partner leži na leđima razmaknutih nogu i podignutih kolena, dok se drugi popne na njega i ležeći na leđima osloni se na partnerov stomak tako da su genitalije u ravni sa ustima partnera ispod.

Onaj partner koji je dole ima slobodne ruke kojima može pomagati i istraživati telo partnera koji je gore.

Pogađate, najveća je razlika između poza 68 i 69 to što nema uzajamnog zadovoljavanja, već u oralnom seksu uživa samo jedan partner. Ali, ko vam brani da nakon nekog vremena jednostavno zamenite pozicije?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading