Ovi detalji otkrivaju da li žena glumi orgazam

Autor:

Lifestyle

05.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su nekada u krevetu vrlo nesigurni i sumnjaju da njihova partnerka možda glumi orgazam. Zato su seksolozi otkrili pouzdane načine da se utvrdi da li partnerka lažira ili zaista uživa u čarima koje im pruža muškarac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Seksolozi kažu da žene tokom života češće doživljavaju orgazam od muškaraca. I pored toga veliki broj njih ima problem u dostizanju seksualnog vrhunca zbog čega tokom seksualnog odnosa lažiraju orgazam. To lažiranje odaju sledeći oblici ponašanja.

Disanje je previše usklađeno

Orgazam prate promene ritma disanja, neobični izrazi lica, reakcije nad kojima mi nemamo kontrolu. Kada glume orgazme, žene kontrolišu disanje, ono se odvija po tačno određenoj liniji za koju smatraju da na pravi način odudara od uobičajenog disanja.

Seks je tih, a lice zbunjeno

Orgazam najčešće prate glasni uzdasi. Kada on izostane, nema ni glasova u krevetu. Ono što, takođe, odaje da nije došlo do vrhunca, jeste i zbunjeno lice. Nije lako snaći se u toj situaciji, posebno ako žena ne želi da istinom povriedi partnera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kontakt očima se izbegava

Žena koja glumi orgazam neretko se oseća krivom što se tako ponaša prema partneru. Ne voli da ga gleda u oči jer zna da će on u njenim očima primijetiti taj osećaj krivice.

Preterane reakcije

Tišinu i zbunjenost ponekad mogu da zamijene prenaglašeni zvuci, izazvani njenom željom da uvjeri partnera da uživa sa njim.

Ne voli razgovore o orgazmu

Pojedine žene odaje i osećaj neprijatnosti koji ispoljavaju kad god  neko o društvu započne razgovor o lošem seksu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zena

19.11.2019 08:11

SVAKA GLUMI!!!!

Srbin

22.11.2019 07:44

@zena - Niste sposobni da nađete pravog. One koje imaju tu sposobnost imaju orgazme svaki put, i po nekoliko tokom jednog odnosa.