Žene najviše vole muškarce koji liče na muškarce: Evo šta to za njih znači!

Autor: index.hr

Lifestyle

17.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je reč o privlačnosti, sve zavisi od ličnog ukusa, ali statistika se pozabavila i ovim pitanjem.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nova studija bavila se pitanjem da li su ženama atraktivniji muškarci s bradom ili bez nje, a istraživači su ovom prilikom došli do jednog zanimljivog otkrića, piše CNN.

Žene prirodno privlače najmuževniji muškarci, a muškarce privlače najženstvenije žene, a razlog za to krije se u podsvesnoj želji za što boljim reproduktivnim materijalom.


Kod muškaraca muževnosti doprinose visina, mišićavost i brada.

Studija iz 2013. godine bavila se pitanjem da li su ženama privlačniji muškarci s bradom ili bez nje i bolje su prošli oni koji su je imali. Najprivlačniji su im bili muškarci s mnogo brade, dok su oni sa sređenom bradom i obrijani manje atraktivni nežnijem polu.
RepublikaFoto: pixabay.com

I u ovoj novoj studiji muškarci s muževnijim licem i s bradom bolje su prolazili od onih s nežnim crtama lica i obrijani. Rezultati su bili isti i u grupi žena koje su tražile kratku vezu i u grupi onih koje su tražile nešto ozbiljnije.


Pokazalo se da široka vilica, izražene obrve i brada najviše privlače žene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading