Kako se držite za ruke otkriva tajne o vašoj ljubavnoj vezi

Autor:

Lifestyle

18.11.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se držite za ruke otkriva sve tajne o vašoj ljubavnoj vezi. Naime, psiholozi su proučavali načine na koji se parovi drže za ruke ili dodiruju rukama i zaključili kako se po tome može puno reći o njihovom odnosu - jesu li bliski ili su možda na početku veze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Isprepletani prsti znače da ste duboko povezani sa partnerom

Blago isprepleteni prsti: poštovanje

Ovaj način držanja za ruke pokazuje da je vaš odnos emocionalno stabilan i da u potpunosti verujete svom partneru. 

Vi otvoreno pokazujete drugim ljudima da ste u vezi, ali i ostavljate dovoljno prostora za partnera - poštujete osećaje i individualnost jedno drugoga.

Dlan na dlanu: odgovornost

Ovo je vrlo popularan način držanja za ruke koji pokazuje ko dominira odnosom. Onaj čiji je dlan okrenut prema dole je vođa. Kada muškarci žele da zaštiti ili smiri svoju partnerku tada je drže za ruku na ovakav način.

 

Isprepleteni prsti: briga

Povezani ste dubokim osećajima radije nego fizičkom privlačnošću. Pokušavate da budete iskreni jedno prema drugom - ne skrivate svoje slabosti i nedostatke. Vaš odnos temelji se na poverenju i brizi.

Držanje prstiju: poverenje

Onaj ko drži prste partneru pokazuje svoje poštovanje, odanost i spremnost za zaštitu. Onaj čiji prsti su u ruci partnera je prepun poverenja. Kada dvoje ljudi imaju zdrav i stabilan odnos, često se drže za ruke na ovaj način.

Držanje zgloba: privlačnost

Ovaj način držanja ruku izgleda vrlo agresivno i pokazuje da ste fizički privučeni jedno drugome i da zaista trebate jedno drugo. Ali, otkriva i da neko može da bude krut i sebičan.

Ruka pod rukom: osećaj sigurnosti

Ovaj položaj je služben i klasičan. Nena ruka je pod njegovom, a to pokazuje da joj je potrebna pomoć i podrška. Ovaj gesta pokazuje da je odnos među partnerima stabilan, ali ne mora da znači da su zaljubljeni jedno u drugo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading