PRIRODNI ANTIOKSIDANT IZ RUSIJE: Koren sibirskog ariša protiv ciroze jetre!

Lifestyle

26.12.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dihidrokvercetin, koji se nalazi u ovoj biljci, štiti organe od toksičnih supstanci, uključujući i alkohol, usporava proces starenja, smanjuje rizik od moždanog udara i infarkta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sibirski ariš jača zidove krvnih sudova i kapilara i snižava nivo holesterola i triglicerida

Već godinama doktorka i naučnica Olga Usolceva proučava uticaj i dejstvo antioksidanata na organizam čoveka. Poznato je da se, kako ona navodi, kao rezultat štetnih faktora koji svakodnevno utiču na naš organizam stvaraju slobodni radikali, koji mogu biti uslov za razvoj različitih bolesti.

 - Jedan od načina da pobedimo negativne faktore jesu antioksidanti, supstance koje značajno usporavaju ili sprečavaju oksidaciju, a čija je uloga da se bore protiv slobodnih radikala. Najjači prirodni antioksidant je dihidrokvercetin (taksifolin), a daleko ispod njega nalaze se vitamin C i vitamin E. Već decenijama se ispituje dejstvo dihidrokvercetina na organizam i rezultati su pokazali da ovaj antioksidant obezbeđuje kvalitetan rad svih funkcija organizma čoveka i odgovoran je za otpornost na razne viruse i patologije - objašnjava dr Usolceva i naglašava da je dokazano da dihidrokvercetin ima širok spektar dejstva.

- Dokazano je da on sprečava razaranje ćelijskih membrana i barijera u tkivu i unutrašnim organima, jača zidove krvnih sudova i kapilara, poboljšava krvotok, normalizuje i snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi. Pomaže kod arterioskleroze sa oštećenjem kapilara na mozgu, srca i ekstremiteta, snižava rizik od moždanog udara i infarkta. S obzirom na sposobnost zaštite kapilara, vrlo često ga koriste dijabetičari zbog zaustavljanja progresije dijabetesne retinopatije i ostalih komplikacija. Smanjuje stepen insulinske rezistencije i snižava masnoće - naglašava ova doktorka.

Na našem tržištu se dihidrokvercetin čistoće od preko 99 odsto, dobijen iz korena sibirskog ariša, nalazi u proizvodu biodihidrokvercetin. Poznato je i da dihidrokvercetin štiti jetru od uticaja virusa i različitih toksičnih supstanci, uključujući i alkohol, izbacuje toksine i otrove iz jetre, a samim tim sprečava pojavu ciroze. 

Takođe, pospešuje mikrocirkulaciju u tkivu prostate i povećava pozitivne rezultate tradicionalnog lečenja prostate čak do 60 odsto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading