(VIDEO) Ovo je idealan trening za vežbanje kod kuće!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

25.07.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto je sve bliže i nema više vremena za izgovore, kako od silnih obaveza niste imali sat vremena da posetite teretanu. To je zaista razumljivo, s obzirom na tempo kojim svakodnevno živimo, pa ipak izgovor se ne prihvata, jer ako zaista nemate vremena za teretanu, uvek možete odvojiti 30 minuta i vežbati kod kuće.

RepublikaFoto: Promo
Foto: Ilustracija

Najbolji način da se zategnete i istopite masne naslage na stomaku, svakako je odlazak u teretanu, na grupni trening ili individualni rad sa trenerom, ali ako za to nemate vremena, ništa manje efikasan neće biti ni redovan trening u udobnosti vašeg doma.

Kućni treninzi važe za neefikasne, jer vaš dom nije sredina koja će vas motivisati da se bavite fizičkom aktivnošću, a upravo su volja i motivacija ono što vam je potrebno da trening uvrstite u deo svoje svakodnevne rutine. Zato nemojte tražiti motivaciju u prostoru koji vas okružuje već u sebi. Ako vam je bitno da svoje telo dovedete do savršenstva i letos bez ustručavanja ponesete sve krpice koje vam se dopadaju, zadajte sebi cilj i motivišite se nečim, do čega vam je zaista stalo.

Ako ste motivisani i spremni na rad, trening kod kuće podrazumeva iste principe, kao onaj u teretani, pa morate odlučiti šta želite da postignete treniranjem i na osnovu toga sebi zadati jasan plan vežbi, koje ćete svakodnevno raditi.

Jedan od osnovnih benefita treninga kod kuće svakako je taj što sami birate doba dana, kada ćete vežbati, u odnosu na svoje obaveze, tako da ne možete da se izgovarate kako nemate vremena za fizičku aktivnost, koja vam je preko potrebna. Uz to ćete i mnogo uštedeti, jer nećete uzalud plaćati termine u teretani.

Ako vidite da efikasno vežbate već nekoliko nedelja, opremite se i laganom strunjačom za vežbanje, kao i malim tegovima, koji će vam u mnogome pomoći da oblikujete mišiće ruku i ramena.

Bez obzira na to što ste kod kuće, morate vežbanju postupiti potpuno predano, ako zaista želite da vidite određene rezultate.

A ovako bi trebalo da izgleda jedan vaš trening kod kuće...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading