Žene otkrivaju: Ovo su najčuvanije seksi tajne

Autor: menshealth

Lifestyle

22.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što ne znate može ozbiljno da sabotira vaš seksualni život, ali isto tako ono što znate može da vam pomogne da doživite nezaboravno zadovoljstvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Profesorka Univerziteta Indijana Debi Herbenik, zamolila je svoje studentkinje da otkriju svoje najprljavije seksi tajne na njenom blogu na društvenoj mreži Tumblr.

Početak veze se često svodi na pokušaj da budemo što atraktivniji, pametniji i interesantniji, ali da bi se stvorila veza, potrebno je da budemo ranjivi. Otkrivanje tajni upravo to i omogućava.

Studentkinje su Debi odale sledeće tajne: - Svoj prvi orgazam sam imala ovog leta, a u braku sam skoro 15 godina - Dženifer, 35 godina. - Uvek sama sebe najbolje zadovoljim - Valeri, 22. - Uzbuđuje me ideja o hvatanju u akciji na javnom mestu - Melisa, 24. - Moj dečko zna da imam vibrator, ali ne zna koliko često ga koristim. Naš seksualni život je sjajan, pa se plašim da nešto ne upropastim time što ću mu priznati koliko često upotrebljavam vibrator - Džesika, 24.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- I dalje proveram mejl svog bivšeg dečka - Marija, 26 (Ne baš seksi, ali vredno pomena). - Spavala sam sa jednim momkom dok sam izlazila sa drugim, a s obojicom sam spavala u roku od 24 sata - Dženi, 36. - Povremeno flertujem sa strancima kako bih bila sigurna da sam i dalje u formi, iako sam u srećnoj vezi - Elizabet, 23.

Ovu tajnu razotkiva potpuno logičan zaključak: "Ti si predivna2 – zvuči potpuno drugačije kada to izgovori neki drugi muškarac. "Žene često ne veruju komplimentima koje dobijaju od partnera", kaže Marijen Brandon, koautor knjige Reclaiming Desire.

- One se rukovode time da ih vi volite, pa svakako im se dopada kako izgledate, ali kompliment od nekog drugog muškarca im govori da to zapravo i misle - dodaje Brandon.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovu njenu tajnu pretvorite u svoj dobitak i iskoristite je za predigru. Predložite joj da flertuje sa nekim ko vam neće predstavljati pravu opasnost, npr. barmen i posmatrajte i uživajte u voajerizmu, a potom glavno jelo naručite na nekom drugom, udobnijem mestu.

- Uzbuđuje me kada muškarac preuzme kontrolu u krevetu, Ali me nervira kada pokušava da preuzme kontrolu nad celim mojim životom - Džilijen, 25. - Prevarila sam bivšeg dečka i to je razlog zašto smo raskinuli. Moja sadašnji dečko sa kojim sa dve godine u vezi to ne zna, jer ne želim da misli da bih to ponovo uradila - Sara, 22.

Ne mora nužno da bude pravilo da onaj koji je jednom prevario, da će to uraditi ponovo. Ali morate mnogo da radite na međusobnom poverenju. - Pitala sam dečka da se preseli na drugi kraj zemlje sa mnom, bez namere da se udam za njega - Kelsi, 23 (Još jedna tajna koja nema mnogo veze za seksom, ali podseća zašto je komunikacija važna). - Dok masturbiram, fantaziram o ženi - Suz, 25. - Nikada nisam doživela pravi orgazam. Uvek ga odglumim - Rejč, 23. - Gledanje pornića me veoma uzbuđuje. Nešto kod prizora gole žene me izluđuje - Ališa, 24. - Fantaziram o drugom muškarcu sve vreme - Liz, 25.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading