Ovu stvar žene izuzetno cene

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

28.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubaznost je kao gravitacija, veoma je važna, ali malo primetna sve dok ne nestane. Ženama je uz to bitno da pored sebe imaju pametnog, obrazovanog i samopouzdanog muškarca od kojeg mogu da dobiju podršku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnice lepšeg pola žele partnera koji je, pre svega, ljubazan - pokazalo je istraživanje stručnjaka sa Univerziteta u Getingenu. Tim naučnika je na uzorku od 68.000 ispitanika, oba pola, utvrdio da je najvažnija i najtraženija osobina. Ženama je uz to bitno da pored sebe imaju pametnog, obrazovanog i samopouzdanog muškarca od kojeg mogu da dobiju podršku. Većina su fizički izgled i finansijsku sigurnost navela kao "umereno važne kvalitete".

- Ljubaznost je kao gravitacija, veoma je važna, ali malo primetna sve dok ne nestane - kaže dr Virdžnija Viktum, direktorka istraživanja. - S obzirom na to koliko pažnje ljudi danas posvećuju izgledu i novcu, možda vas iznenađuje što je ljubaznost ono što žene širom sveta žele. Ali, ono je ključno za formiranje dugoročnijih međuljudskih odnosa.

Osim toga, važno je da se potencijalni partneri poklapaju po pitanju toga da li žele decu. Kada su ih upitali za dugoročne partnere, 46 odsto žena je izjavilo da im je partnerova želja za roditeljstvom važan faktor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading