OVO PROVERENO PRODUŽAVA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Isprobajte TRI tehnike i gledajte kako se STRAST diže!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tehnike koje morate da isprobate.

OVO PROVERENO PRODUŽAVA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Isprobajte TRI tehnike i gledajte kako se STRAST diže!

Foto: Shutterstock

Dokazano je da ženski orgazmi traju mnogo duže nego kod muškarca ( oko tri sekunde), a uz dovoljno truda može da se desi nebrojano puta. 

- Kad je žena seksualno zadovoljena, oseća se fantastično jer čini nešto dobro za sebe, a svoje dobro raspoloženje lako prenosi i drugima - kaže dr Andrea Penington.

Smatra da bi žene trebalo bar tri puta nedeljno da dožive orgazam, jer su prednosti brojne, od psihičkih do zdravstvenih. 

Negativna strana je to što na svaka tri orgazma muškarca dolazi jedan ženski i to bi trebalo da se promeni, smatra doktorka.

Kako bi saznali kako da ga produžite, važno je da znate kako orgazmi funkcionišu!

Republika

Foto: shutterstock

Ove tri tehnike produžavaju zadovoljstvo u krevetu

 

Prilikom seksualnog uzbuđenja povećava se krvotok prema genitalijama. Ogroman broj živčanih završetaka u karlici, zadnjici i butinama se zategne, a kada dosegnete vrhunac, telo ispušta napetost u nizu prijatnih talasa u intervalima od 0,8 sekundi. Veliki orgazam mogao bi da se sastoji od 10-15 talasa, a mali 3-5.

Vaš mozak se u potpunosti fokusira na osećaje u izmenjenom stanju svesti.

Nijedna druga prirodna stimulacija nije sposobna da stvori ovu razinu intenzivne koncentracije , tokom orgazma gubimo svest o zvukovima i mirisima oko nas. Prosečni orgazam traje od šest do 30 sekundi.

Kako da dođete do 20 sekundi?

Ako smatrate da su vam orgazmi kratki i slatki, poslušajte sledeće savete kako bi ih produžili.

Jedna od tehnika je tzv "edging"

Odnosno dolazak do samog kraja orgazma i potom povlačenje. Ponavljanje ovog dva ili tri puta stvara jači i duži orgazam kod 65 odsto žena.

Druga tehnika je - pauziranje!

Kada budete osetili da se orgazam približava, dmaknite ruku ili penis partnera.Ohladite se minut, dva i nastavite s aktivnostima.

Postoji i metoda distakcije.

Stvorite iznenadna ometanja kod približavanja orgazmu, na primer, pokušajte da tapkate unutrašnju stranu butina, a kad to ponovite par puta, orgazam koji će uslediti trebalo bi da bude znatno duži.

Poražavajuća istraživanja su dokazala da jedna od 20 žena nikad nije doživela orgazam. 

- Sve žene mogu da ga dožive, samo ne znaju kako. Osamdeset osto orgazma povezano je s psihološkim problemima - zabrinutošću zbog izgleda, prošlih iskustava i religioznim i kulturnim programiranjem. Svi oni mogu da igraju deo u tome možete li postići vrhunac - objašnjava dr Penington.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading