5 stvari koje su mu veoma privlačne, iako nikad ne biste mislile da jesu

Autor:

Lifestyle

16.09.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke sasvim neočekivane stvari biće mu vrlo zanimljive, a da vi niste ni svesne. Pogledajte šta to muškarce privlači na ženama!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Smeh je sve, samo ne greh

Američki naučnici dokazali su kako osmeh pozitivno utiče na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smeh je zaista lek – između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne ili (isuviše) ozbiljne.

Govorite tiho i nežno

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Merli Monro), momci će to vrlo brzo primetiti. Uostalom, budete li pričali tiho, moraće da vam se opasno probližiti kako bi vas čuo, a kad se onda u priču uplete i vaš parfem koji neće moći ne primetiti, sve vam je jasno... 

Vaša "muška" strana

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite s prijateljicama. S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.

 

Lady in red

Ako želite da vas muški rod primeti, obucite crvenu haljinu – naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u odeći bilo koje druge boje. 

Ne skrivajte obline

Vaš dragi sigurno neće primetiti (niti vam zameriti) ona tri kilograma viška kojih se toliko želite rešiti pa u poslednje vreme tražite da ugasi svetlo pre vrućih igrica među čaršafima. Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading