(VIDEO) NIJE SE LEPO ZAKAČIO, PA VISIO IZNAD PONORA NA JEDNOJ RUCI: Jedva preživeo, a opet bi leteo zmajem

Autor: Republika

Razonoda

29.11.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi let zmajem Amerikanca Krisa Gurskija mogao je ujedno da bude i poslednji. Naime, on je sa instruktorom poleteo iznad švajcarskih planina, a da ga ovaj nije pre toga vezao sigurnosnim pojasevima za letelicu.

RepublikaFoto: www.liveleak.com

Veoma brzo došao je u nezavidnu situaciju da se jednom rukom drži za zmaja, a drugom za instruktora. Ovaj je pokušao da se što pre prizemlje kako bi spasao Krisa, ali im snažan vetar to nije dozvolio. Štaviše, podigao ih je na još veću visinu, dok je pod njima zjapio ponor. Dok se Amerikanac krajnjim naporima održavao na zmaju, instruktor je pokušavao u isto vreme da ga pridržava i da upravlja letelicom.

U jednom momentu, Kris je ostao da visi samo na levoj ruci. Na sreću, pilot je u međuvremenu uspeo da se spusti vrlo blizu zemlje, pa je skočio. Jedina povreda koju je "zaradio" jeste slomljeni zglob desne ruke, što je, priznaćete, ništa spram onoga što je moglo da mu se desi.

Još zanimljivije je da Kris nakon svega nije odustao od letenja zmajem. Kaže da prvog puta nije mogao da oseti čari leta, pa da će morati sve da ponovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading