(VIDEO) Ovaj pas ima svoje sedište u avionu i to iz vrlo opravdanog razloga!

Autor: b92.net

Razonoda

26.01.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak velikog psa koji sedi u kabini aviona kompanije Čajna sautern erlajns (China Southern Airlines) postao je viralan na društvenim mrežama, a svi su se pitali zašto pas sedi među putnicima.

RepublikaFoto: youtube.com/Shanghaiist

Smeđi aljaski malamut mirno i kulturno je sedeo na svom sedištu što je, priznaćete, vrlo neobična pojava u avionu. 

Ispostavilo se da je kompanija dozvolila psu da putuje u svojstvu putnika jer je u pitanju pratilac za emotivnu podršku. To znači da je prisustvo psa odobrio i doktor, iako nije potreban nikakav poseban trening da bi se životinja kvalifikovala za taj status. 


Portparol kompanije izjavio je da se životinja pristojno ponašala i da nikada nemaju problema sa psima koji su emotivna podrška putniku. Video-snimak je nastao prošle godine, ali je tek sad procurio u javnost. 

Komentari su bili podeljeni – dok su jedni smatrali da psu nije mesto među putnicima, drugi su konstatovali da im pas manje smeta od bebe koja sve vreme plače. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading