(VIDEO) Banditi pokušali da izvedu pljačku, a onda su BRUTALNO PONIŽENI!

Autor: Republika

Razonoda

30.03.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani pljačkaši neće po dobrom pamtiti pokušaj oružane pljačke na benzinskoj pumpi u SAD, jer su ih četiri hrabra studenta hrabro sprečili u tome

RepublikaFoto: youtube.com/Ms. Panda's Den

Kancelarija šerifa u Brouardu na Floridi objavio je snimak događaja od 24. marta, na kom se vidi kako se pokušaj pljačke završio okršajem.

Kako se navodi u saopštenju policije, reagovali su na dojavu o pljački oko 3.35 sati ujutro, a na licu mesta našli su četvoricu studenata koji su rekli kako im je, dok su sipali gorivo, prišao muškarac sa srebrnim pištoljem, uperio ga u njih i rekao: "Dajte mi sve što imate!". Iako u strahu za svoje živote, četiri hrabra mladića su se odupreli napadaču i bacili ga na tlo.

Dok su se rvali, prišao je drugi osumnjičeni, koji je posle identifikovan kao Kevin Kembel. On je počeo da gura momke koji su bili na njegovom "partneru".

Tokom okršaja pištolj je pao na tlo, a jedan od studenata uzeo ga je i uperio u napadače koji su potom pobegli u crnom "hjundaiju".

Srećom, oni su upamtile registraciju bandita, pa su policajci nepun sat kasnije stigli do vlasnikove adrese, gde su zatekli saućesnika, dok se skrivao u grmlju.

Naoružani napadač još je uvek u begu i policija traga za njim. Pištolj, srebrni 9-milimetarski Taurus, ukraden je 2017. tokom provale u vozilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading