(VIDEO) Miss Ruske garde: Muškarci me procenjuju samo po izgledu

Autor: Republika

Razonoda

05.05.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin gotovo nikad ne propušta priliku da se pohvali vojnim kapacitetima Rusije, a njegova Nacionalna garda sada je odlučila da se pohvali svojim lepim pripadnicama. Ruska Nacionalna garda tako je nedavno pokrenula takmičenje u lepoti u kojem su Rusi online birali 12 najlepših devojaka među njih hiljadu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Federalьnaя služba voйsk nacionalьnoй gvardii Rossiйskoй Federacii (Rosgvardiя)
Ana Kramtsova

Na prvo mesto s više od 57 hiljada glasova dospela je Ana Kramtsova, 31-godišnja časnička namesnica rođena u Ekaterinburgu. 

Ruska nacionalna garda pobednicu je objavila na službenom YouTube kanalu u obliku video-profila u kojem Kramtsova vežba pucanje i trenira u teretani. 

Ana priznaje da je muške kolege nepošteno procenjuju po fizičkom izgledu te da se s 'ležernim seksizmom' susreće svaki dan. Međutim, kaže da je to ne zamara previše te kako uprkos svemu svojoj zemlji "služi sa stilom". 

Ruska nacionalna garda inače broji 340.000 ljudi, a s obzirom da se većina žena u njoj najverovatnije svakodnevno, baš poput Kramtsove, susreće sa seksizmom, teško da će takmičenje u lepoti pridoneti rešavanju tog problema. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading