(VIDEO) Dečak nedeljama ležao u komi, probudio se kada mu je majka donela omiljeni dezodorans

Autor: Republika

Razonoda

02.06.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnji Kasper Kraus, koji je tri nedelje ležao u komi, probudio se od mirisa omiljenog dezodoransa.

RepublikaFoto: youtube.com/Good Morning Britain
Kasper Kraus

Kasper je ispao iz čamca dok je s drugovima veslao na reci Iden, u Kambriji (Engleska). Pošto nije znao da pliva, potonuo je duboko u ledenu vodu, gde je ostao oko 25 minuta.

Kada su ga spasioci najzad izvukli, nije davao znake života. Uspeli su da ga reanimiraju, ali je pao u komu, jer je predugo bio bez kiseonika. Od tada se borio za život, ali tek kada ga je majka Violeta Kraus isprskala dezodoransom koji je svakodnevno koristio, Kasper se probudio iz kome.

- To je pravo čudo. Sve smo probali, a onda je sestra predložila da donesemo kozmetiku koju je koristio da bismo ga oprali i osvežili. Čim sam počela da prskam, otvorio je oči - kaže majka.

Roditelji su dečaku pre toga puštali muziku, razgovarali s njim, držali ga za ruku, ali ništa od toga nije pomoglo. 

- Oduvek sam voleo taj dezodorans. To mi je omiljeni miris, ali zaista nisam pomislio da će me probuditi iz kome - kaže dečak, koji još ima teškoća pri govoru, ali je na putu oporavka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading