(VIDEO) Poznajete li neku koja bi ispunila njegove uslove? Hulk iz Pakistana ima 444 kg, pojede 36 jaja i 4 pileta na dan!

Autor: rt.com

Razonoda

22.01.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, poznat pod nadimkom Hulk iz Pakistana, i po svojoj snazi, odlučio je da nađe ženu, ali ona mora da ispuni određene uslove.

RepublikaFoto: youtube.com/Caters Clips

Pakistanac (27) koji je toliko jak da vuče traktore i pomera kola jednom rukom, rekao je da je odbio nekoliko zainteresovanih devojaka jer mu nisu odgovarale.

Arbab Kizer Hajat visok je 197cm i težak čak 444 kilograma! Već nekoliko godina očajnički traži ljubav, od kada su njegovi roditelji počeli da ga pritiskaju da se oženi. 

- Potrebna mi je snažna i krupna žena kako je ne bih povredio. Sve žene koje su htele da se udaju za mene bile su tako mršave - rekao je on, a onda precizirao kako bi trebalo da izgleda njegova savršena žena.

- Mora da ima 100 kila, da bude visoka 192 cm, kako bismo dobro izgledali zajedno - rekao je on i dodao da je već odbio oko 300 devojaka, koje nisu odgovarale njegovim zahtevima.

Hajat, koji je zvezda u rodnom gradu, na razne načine dokazuje svoju snagu, pa se tako mogu videti snimci na kojima on vuče traktore, autobuse, kola, kao i kako drži automobil u jednoj ruci. 

Kako bi održao svoju snagu, Hajat pojede 4 pileta, 36 jaja, 3 kilograma mesa i 5 litara mleka na dan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading