Aman slušajte me, ja želim da živim! Baka poslala jasnu poruku porodici

Autor: Blic

Razonoda

19.03.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme korona virusa koji vlada, i kosi sve pred sobom strah je normalna pojava. Najviše su uplašeni najstariji, kako za sebe tako i za njihove najbliže. Jedna baka pokazala je svoju zabrinutost, tako što je sa terase veoma glasno osudila svoju porodicu koja je rešila da izađe napolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ozbiljna situacija koja vlada zbog pandemije korona virusa , smestila je većinu gradova u karantinu, i nije preporučljivo da se izlazi iz svojih domova bez preke potrebe.

Dok neki ljude slušaju preporuke stručnjaka, ima i onih koji to ne rade, i uprkos savetima lekara ipak izlaze na ulice i rizikuju da ugroze zdravlje sebe ali i svoje porodice.

Zbog toga je jedna baka iz Španije grdila sa terase svoje ukućane, koji su izašli da se prošetaju. Celu situaciju snimile su komšije, a video se proširio na društvenim mrežama.

Na snimku se jasno vidi baka koja ne podržava svoje ukućane koji su izašli sa bebom napolje, pa im je jasno poručila: "Vi ste neodgovorni, ja želim da živim“.

Komšije iz susednih stanova izašle su da vide o čemu se radi, i tako snimile celu situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading