HOĆE LI JOJ IKO DOĆI NA VENČANJE? Mlada tražila markiranu odeću od 900 evra, a za punačke specijalnu boju garderobe. I tu nije kraj troškovima!

Autor: net.hr

Razonoda

08.12.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka se ove godine udaje na Havajima gde je pozvala sve one za koje želi da budu prisutni na njenom velikom danu. Iako više nije tako neobično da na venčanjima postoji tačno određeni "kod oblačenja", ova devojka je ipak otišla malo predaleko i svojim gostima poslala vrlo specifične uslove za oblačenje u zavisnosti od njihove težine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tako od žena koje teže do 73 kilograma traži da obuku zelene baršunaste tunike i narandžaste baršunaste pantalone, markiran šal i, ni manje, ni više, nego popularne skupocene štikle čiji bi crveni đon trebalo da, kako ona kaže, izazove neverovatan efekat.

Muškarci koji teže do 90 kilograma moraće da obuku, čupave jakne, bele patike i moraće da nose štapiće koji svetle u mraku. Žene iznad 73 kilograma mole se da se obuku u potpunosti u crno, a muškarce iznad 90 kilograma u kamuflažni uzorak s crnim patikama. Deca će pak, od glave do pete biti odevena u crveno.

Buduća mlada kaže da je sve to potrebno za nekakav fascinantan video koji će snimati na posebnu koreografiju, ali priča tu ne staje.

Foto: pixabay.com

"Kad s time završimo, moraćete da se presvučete u svečanu odeću. Podsećam vas da se radi o vrlo otmjenoj lokaciji i bitno je da izgledamo savršeno. Molim vas, ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće. Šalu na stranu, želimo da u tu odeću uložite najmanje 1.000 dolara. To uključuje i nakit, modne dodatke, šminku i frizuru. Dame i gospodo, podsećam vas, tema venčanja je "24 karata". Imate godinu i po da se pripremite. Nema izgovora! Poljubac", napisala je ova mlada u podsetniku svojim gostima.

Dakle, gosti moraju da plate let i smeštaj na Havaje, plate najmanje 1.000 dolara samo za večernju odeću i još poklon za mladence. Pa ko ne bi voleo da bude pozvan na ovakvo venčanje?!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading