(VIDEO) Maja završila u čuvenoj TLC emisiji o gojaznima, pa poručila: "Srbija je kriva za moju težinu"!

Autor: Republika

Razonoda

30.03.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Radanović (33) je imala čak 272 kilograma. Njeni roditelji su se iz Srbije preselili u SAD u potrazi za boljim životom, a Maja je rođena u Portlandu. Njena priča je objavljena u čuvenoj emisiji TLC-a "My 600 lb life", odnosno "Moj život sa 300 kilograma".

Foto: youtube.com/Aaron Antonio De La Cruz
Maja Radanović

- Krivac moje težine je dobrim delom moje srpsko poreklo. U toj naciji se sve vrti oko hrane. Krivac je i činjenica da su se moji roditelji razveli dok sam bila mala. Majka je morala puno da radi, a ja sam bila usamljena i utehu sam našla u hrani. Odlazak oca mi je jako teško pao i od svoje desete godine sam počela jako da se gojim. Na početku srednje škole sam imala 136 kilograma, a na kraju 181 kilogram. S 24 godine sam imala 226 kilograma. Kad se ujutro probudim, prvo zahvalim Bogu što sam živa i što nisam umrla u toku noći. Zdravlje mi je u katastrofalnom stanju. Stanje je iz dana u dan bilo sve gore. Bilo je dana kada nisam mogla da se istuširam - rekla je Maja. 

Na početku snimanja emisije Maja je imala dečka Kristijana koji je ubrzo nakon toga raskinuo sa njom. 

- Već sam to prošla. Imala sam dečka s kojim sam bila u vezi četiri godine, verili smo se, ali me je ostavio jer se bojao da zbog moje težine ja neću moći da rađam - kaže Maja.

Uz pomoć lekara uspela je da skine 90 kilograma, a svoj napredak deli s pratiocima na društvenim mrežama. Maja se drži strogog plana dijete i sada je relativno zadovoljna. Kaže da je više ne bole toliko noge i kukovi i da konačno može normalno da živi.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading