Misterija u srpskom selu: Prizivali su mrtvu sestru, a onda je dete u sobi zaplakalo!

Autor:

Razonoda

02.04.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još od starih vremena prepričavale su se priče o bliskim susretima sa (ne)mrtvim pa sve do danas. Posebno u seoskim i ruralnim sredinama, ovakvih priča ima u izobilju, dok ih je u gradu znatno manje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svako od nas je sigurno čuo istu verziju neke strašne priče više puta. I to od različitih ljudi, identična priča, ali različito mesto. U takve stvari je teško poverovati, jer je sve prevelika slučajnost i deluje kao priča za decu.

Izdvojićemo jednu, kojaj je, složićete se, veoma jeziva. Radi se o ženi koja je nedavno izgubila sestru. Kada je gostovala kod svog brata koji živi sa familijom i malim unukama, odlučili su da je dozovu:

- Bilo nas je četvoro u sobi, koristili smo zlatan prsten, čašu vode i slova na papiru. Kada je sve počelo moj brat je bio toliko napet i uplašen. U jednom momentu smo čuli pucketanje i jednostavno se svi uznemirili, međutim brat nije mogao da izdrži i kresnuo je upaljačem. U tom momentu, unuka (4 godine) je zaplakala u sobi pored. Kada smo otišli tamo, zatekli smo dete okrenuto naopako u krevecu, a lopta koja je bila pored nje, sada je bila na sred sobe. Pitali smo devojčicu šta je bilo, a ona je rekla "Baba ni otima loptu" misleći pri tom na moju pokojnu sestru koju smo mi prizivali. Nakon toga, nismo više pokušavali - prepričala je žena svoj uznemirujući doživljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading