NOV REKORD INSTAGRAMA: Princ Hari i Megan imali milion pratilaca za prvih 6 sati

Autor: Tanjug

Razonoda

05.04.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, sakupili su milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu, brže nego bilo ko drugi do sada, saopštila je juče Ginisova knjiga rekorda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

Britanski kraljevski par juče je otvorio zajednički Instagram nalog koji je dobio milion pratilaca za manje od šest sati, čime je oboren rekord južnokorejske pop zvezde Danijela Kanga, a do sada je broj njihovih pratilaca porastao na 2,6 miliona, prenosi AP.

Hari i Megan su profil nazvali "saseksrojal" (sušexroyal) i naveli da će ga koristiti za deljenje važnih objava.


"Dobro došli na naš zvanični Instagram profil. Radujemo se što ćemo moći da delimo rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, što ćemo najavljivati važne događaje i pokušavati da analiziramo neka veoma bitna pitanja" naveli su u uvodnoj objavi na Instagramu vojvoda Hari i vojvotkinja Megan, u kojoj zahvaljuju na podršci svima koji će ih pratiti na ovoj društvenoj mreži.



Veliko interesovanje za njihov Instagram nalog objašnjava se i činjenicom da britanski kraljevski par očekuje prvo dete, a da se porođaj vojvotkinje Megan očekuje krajem aprila ili početkom maja, prenosi agencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading